ما گروهی از سوسیالیست‌های ایران، باورمند به دگرگونی‌های بنیادین اجتماعی_اقتصادی برآنیم با ارایه بدیل سوسیالیستی برخاسته از گویه‌ی جمعی پویا، خلاق و بهم پیوسته و با درس آموزی از تجارب انقلابی تاریخ بشری در جهان و تاریخ معاصر جامعه ایرانی، راه حل های اساسی را از دل واقعیت‌ها، تعارضات و تضادهای طبقاتی موجود، کشف، ارائه و به کار بندیم.



پادکست نگاهی به رخدادهاى مهم هفته در ایران، بخش٣٩ خرداد  ١٤٠٤، تهيه و اجرا: امیر جواهری لنگرودی

پادکست ٣٩ همزمان با شرایط جنگی بر آسمان ایران و ایجاد وحشت و هراس که دو نظام فاشیستی ( اسرائیل صهیونیست و جمهموری اسلامی ) و جنگ طلب برای مردم ما و مردمان اسرائیل آفریدند ، فراهم آمده و وضعیت جنگ و اینکه این جنگ ، جنگ مردم ما نیست …. از ابراز نگرانی اش در رابطه با زندانیان سیاسی در سراسر ایران و اعلام  وضعیت ویژه فوق امنیتی در زندان اوین

 


 

پادکست نگاهی به رخدادهاى مهم هفته در ایران، بخش٣٩ خرداد  ١٤٠٤

تهيه و اجرا: امیر جواهری لنگرودی

در پی حملات نظامی گسترده روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به تأسیسات حساس نظامی و هسته‌ای ایران، فضای امنیتی بی‌سابقه‌ای بر زندان اوین حاکم شده است. از صبح امروز تلفن‌های بند ۸ زندان اوین به‌طور کامل قطع شده و هواخوری بندهای ۸ و ۴ نیز تعطیل گردیده است. هم‌زمان، حضور نیروهای #گارد_ویژه و عوامل #اطلاعاتی در نقاط مختلف زندان به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.
تحرکات امنیتی نگرانی‌های زیادی را در مورد وضعیت #زندانیان_سیاسی و عقیدتی ایجاد کرده، به‌ویژه با توجه به سوابق خشونت‌آمیز نهادهای امنیتی علیه این زندانیان در شرایط بحرانی مشابه در سال‌های گذشته.در چنین شرایطی عوض بالا بردن تدابیر امنیتی زندانیان سیاسی را آزاد کنید . همه خانواده ها و مردم انساندوست کشور ، نگران حال  عزیزان زندانی خود هستند . آزادشان کنید !! و همینطور یادداشت هفته با عنوان : « نه به جنگ و جنگ طلبی؛ مردم ایران خواهان صلح و حق تعیین سرنوشت اند » با رادیو فرهنگ همراه باشیم و پادکست ٣٩ را دنبال کنیم!

https://www.radiofarhang.nu/archive/43414.htm

https://on.soundcloud.com/D78ye1lNBYIwo1BKCC

 

 

دسته : اجتماعي, سياسي

برچسب :

مقالات هیات تحریریه راهکار سوسیالیستی






























آرشیو کلیپ و ویدئو راهکار سوسیالیستی

html> Ny sida 1